fMRI (Auditory)

[dt_sc_one_half first]

fMRI (Auditory)

fMRI (Auditory):کاربردهای بالینی fMRI شنوایی شامل نقشه برداری پیش از عمل جراحی و در حین عمل جراحی نواحی عملکردی مربوط به زبان گفتاری (برای مثال، برای نقشه برداری مداخله جراحی برای از بین بردن نواحی تشنج مزمن فرد مبتلا به صرع در مطالعه توهمات شنوایی غیر ارادی در اسکیزوفرنی و در تحقیقات شناسایی پردازش زبان گفتاری بعد از ضایعات تمپورال می باشد. تعدادی کاربرد امید بخش مثل مطالعات شناسایی عملکرد قشر شنوایی به عنوان نتیجه ای از انطباق با از دست دادن شنوایی، تحقیقات وزوز گوش، و ارزیابی داوطلبی کاشت حلزون گوش وجود دارد.

ارائه صدا در اسکنر MR:

مطالعات عملکرد شنوایی نیاز به ارائه سیگنال های صوتی کم-اعوجاج ( dow – distortion که می تواند برای طیف فرکانسی و شدت در گوش کالیبره شوند، نیاز است. بسیاری از سیستم های بلندگو دور از میدان مغناطیسی قوی قرار می گیرند که صدا را از طریق تیوب های پلاستیکی به کانال گوش فرد از طریق یک نگه دارنده محافظ گوش می رسانند.

نویز شدید صوتی: با توجه به سوییچ سریع گرادیان ها و جریان های رسیده به گرادیان ها، شدت نویز صوتی حداقل ۱۵ دسیبل می باشد. توالی EPI به دلیل سوییچ سریع گرادیانها و دامنه بالا گرادیان، سطح بالایی از نویز صوتی را تولید میکند. این نویز اسکنر می تواند الگوی فعالیت مغزی را که در قشر شنوایی اندازه گیری می شود را از دو راه تحت تاثیر قرار می دهد: در وهله اول، حتی با وجود محافظ شنوایی، نویز اسکنر شنیدن محرک را دشوار می کند، بنابراین الگوی فعالیت نیاز به فیلتر نویز زمینه دارد. در وهله دوم، فعالیت ایجاد شده توسط تحریک ها در محدودا ۱ تا ۳ درصد بالاتر از زمینه بوده در حالی که فعالیت ایجاد شده توسط صداهای دستگاه مقدار بالاتری داشته که موجب ایجاد مشکل در تفکیک فعالیت های ناشی از تحریک از سایر فعالیت ها می گردد.

[/dt_sc_one_half]
[dt_sc_one_half]

 

 

 

 

[/dt_sc_one_half]

Scroll to Top